Szynka świąteczna
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne, Potrawy wielkanocne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- cała szynka z kością
Marynata
- pół szklanki oleju lub oliwy
- szklanka białego wina – wytrawnego
- pól szklanki octu
- dwie cebule
- 6 ząbków czosnku
- pół szklanki cukru
- sól
- ziele angielskie
- liść laurowy
- goździki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Piec około 2,5 – 3 godziny w piekarniku nagrzanym od 160 do 180 stopni C.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Potrawy wielkanocne
Kuchnia polska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W