Łosoś wędzony z kremem chrzanowym
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.14)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb, Przekąski, Dania na karnawał i imprezę, Potrawy wielkanocne
Składniki:
- plastry wędzonego łososia
- kremowy twarożek
- chrzan
- natka pietruszki
- koperek
- szczypiorek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Plasterki wędzonego łososia dobrze się komponują z kremowym twarożkiem, wymieszanym z łyżką chrzanu i posiekaną zieleniną (natką pietruszki, koperkiem, czy szczypiorkiem). Prócz tego smak serowego nadzienia można zmieniać dodając zamiast chrzanu, posiekane kapary i skórkę cytrynową, czerwoną cebulę pokrojoną w drobną kostkę i czerwony kawior (mieszać delikatnie, ew. dodać trochę śmietany), posiekane jajko na twardo i czerwony pieprz.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Potrawy wielkanocne
Dania na karnawał i imprezę
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W