Różowe kawałki rabarbaru
Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Podgrzej piekarnik do temperatury 180°C. Pokrój rabarbar w kawałku długości palca. Ułóż je, jedną warstwą w brytfannie. Posyp cukrem. Skrop 1 – 2 łyżkami wody. Piecz 20 min. Rabarbar wyjmij łopatką na półmisek. Całość polej różowym, rabarbarowym sosem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W