Polędwiczki z żabnicy z sosem mango - danie w 15 minut

Polędwiczki z żabnicy z sosem mango - danie w 15 minut
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 4.10

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Polędwiczki z żabnicy zmacerować w oliwie z dodatkiem soku i skórki z cytryny, miodu, koperku, natki pietruszki, bazylii i czosnku. W tej samej marynacie usmażyć boczniaki pokrojone w paseczki.
Przygotować przecier ze świeżego owocu mango i na rozgrzanej i skropionej oliwą z oliwek patelni podgrzać go, dodając białe wytrawne wino oraz kardamon. Usmażoną rybę ułożyć na talerzu na boczniakach i sakura mix, polać sosem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA