Pstrąg smażony
Oceń przepis:
Przygotował:
Grzegorz Łapanowski
- Seria kulinarna:
- Ł'apetyt (odc.6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
Składniki:
- 1 pstrąg
- sól
- pieprz
- olej rzepakowy do smażenia
- 1/3 szklanki mielonych orzechów
- 1 pęczek natki pietruszki
- kiełki
- cytryna do dekoracji
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rybę natrzeć solą i pieprzem, panierować w mielonych orzechach. Smażyć na rozgrzanym oleju, aż nabiorą pięknego złotego koloru. Podawać z cytrynką.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W