Dorada z pieca - danie w 15 minut
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Warsztaty smaku kuchni+: ryba z Tomaszem Jakubiakiem
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby
Składniki:
- 1/2 dorady
- 4 łyżki oliwy czosnkowej
- szypta papryki Pimenton
- 2 gałązki oregano
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Na patelni rozgrzewamy oliwę czosnkową. Rybę posypujemy papryką Pimenton oraz solą i zalewamy rozgrzaną oliwą.
Zapiekamy w bardzo gorącym piekarniku do zrumienienia (kilka minut).
Zapiekamy w bardzo gorącym piekarniku do zrumienienia (kilka minut).
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W