Sakiewka z łososia wędzonego - danie w 15 minut

Sakiewka z łososia wędzonego - danie w 15 minut
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 3.30

Składniki:

  • średniej wielkości plaster wędzonego łososia
  • 1 łyżka twarogu
  • szczypior
  • 2 łyżki mleka kokosowego
  • 1 łyżeczka soku z pomarańczy
  • 1 łyżeczka startej skórki z pomarańczy
  • sól
  • pieprz czerwony
  • karambola (dla ozdoby)

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Sporządzić farsz do sakiewki z łososia mieszając ze sobą twaróg, drobno pokrojony szczypior, mleko kokosowe, sok i skórkę z pomarańczy, sól oraz pieprz utarty w moździerzu. Na plaster łososia wyłożyć farsz, zwinąć i uformować na kształt sakiewki. Sakiewkę związać szczypiorem oraz przybrać kawałkiem karamboli.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA