Wiosenna sałatka z rukwią wodną
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 10 garści rukwi wodnej bez łodyg
- segmenty wycięte z trzech pomarańczy, bez albedo
- 2 duże, dojrzałe awokado, pokrojone na kawałki
- musztardowy dressing na nerkowcach, ¼ objętości z przepisu Annabel Langbein
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rukiew, segmenty pomarańczy i awokado włóż do dużej miski. Wyciśnij sok z resztek pomarańczy i lekko wymieszaj. Skrop dressingiem. Podziel na 8 talerzy i od razu podawaj.
Wskazówki:
W przepisie można wykorzystać dowolne liście sałat.
Wskazówki:
W przepisie można wykorzystać dowolne liście sałat.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W