Stek z tuńczyka marynowany sokiem pomarańczowym z czerwonym pieprzem i egzotyczną sałatką - danie w 15 minut

Stek z tuńczyka marynowany sokiem pomarańczowym z czerwonym pieprzem i egzotyczną sałatką - danie w 15 minut
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.80

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Stek z tuńczyka skrapiamy sokiem z pomarańczy, solimy i pieprzymy do smaku. Sałatę wrzucamy do miski, dodajemy skrojone w kostkę mango, listki mięty. Całość skrapiamy octem balsamicznym, dodajemy sól i pieprz. Stek z tuńczyka wrzucamy na rozgrzaną oliwę z oliwek i obsmażamy z każdej strony. Serwujemy z sałatką, którą obsypujemy skórką startą z pomarańczy i skrapiamy całość sokiem z pomarańczy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA