Kiszona kapusta
Oceń przepis:
Przygotował:
Brygida Kosel
- Seria kulinarna:
- Teraz Brygida! (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- ½ kg kiszonej kapusty
- 1 marchewka
- 1 jabłko
- natka pietruszki
- szczypta cukru
- 2 łyżki oliwy
- pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kiszoną kapustę pokroić. Dodać jedną startą marchewkę i jabłko, z którego wcześniej należy wyjąć gniazdo nasienne. Na koniec dodać drobno poszatkowaną natkę pietruszki – dla koloru i dla smaku. Wymieszać całość z dosłownie 2 łyżkami oliwy i bardzo solidnie popieprzyć. Kiszona kapusta jest zdrowym dodatkiem do mięs.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia polska
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W