Kiszona kapusta

Kiszona kapusta
Oceń przepis:
35 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kiszoną kapustę pokroić. Dodać jedną startą marchewkę i jabłko, z którego wcześniej należy wyjąć gniazdo nasienne. Na koniec dodać drobno poszatkowaną natkę pietruszki – dla koloru i dla smaku. Wymieszać całość z dosłownie 2 łyżkami oliwy i bardzo solidnie popieprzyć. Kiszona kapusta jest zdrowym dodatkiem do mięs.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA