Duszone mule w pomidorach

Duszone mule w pomidorach
Oceń przepis:
53 ocen Średnia ocena: 3.60

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do dużego garnka wrzucamy pokrojoną cebulę i czosnek i podsmażamy. Dodajemy drobno pokrojony seler naciowy i całość dusimy przez 5 minut.
Dodajemy pomidory, szklankę wody i powoli dusimy przez 15 minut, aż powstanie gęsty sos. Doprawiamy solą oraz dodajemy posiekane chili.
Wrzucamy oczyszczone mule do garnka. Przykrywamy pokrywką i mocno potrząsamy. Gotujemy przez 5 minut i gotowe

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA