Tajskie omułki

Tajskie omułki
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 23)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza
Kuchnia świata:
Kuchnia tajska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wlej mleko do dużego garnka. Dodaj pastę, wymieszaj i doprowadź do wrzenia. Wrzuć omułki i przykryj szczelnie pokrywką. Gotuj, aż się otworzą, czyli przez 5-8 minut. Wyrzuć wszystkie, które się nie otworzyły. Wywar jest najsmaczniejszy!

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA