Sushi nori
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 30)
Trudność:
trudne
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia japońska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Tuńczyka pokroić w cienkie paski. Ugotować ryż. Uformować kulki. Dodać wasabi i majonez sojowy. Układać ryż na wodorostach. Dołożyć awokado i dymkę. Dołożyć tuńczyka. Zwinąć sushi. Wymieszać sos sojowy, ocet, tamari i olej sezamowy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA