Tatar z łososia

Tatar z łososia
Oceń przepis:
32 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Łososia pokrój drobno. Dodaj posiekaną szalotkę, szczypiorek, koper, kapary i startą skórkę z cytryny. Dopraw dobrze solą i pieprzem. Skrop oliwą. Jeśli to możliwe, odstaw na kilka godzin do lodówki. Zaraz przed podaniem skrop sokiem z cytryny (wcześniej cytryna może zmienić kolor ryby).

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA