Smażony sandacz z ikrą sielawy

Smażony sandacz z ikrą sielawy
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Apetyt na Skandynawię (odc. 6)
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Filety przekroić na mniejsze kawałki, usmażyć, cały czas podlewając rumianym masłem. Umieścić na talerzach, na wierzchu położyć po łyżce śmietany, udekorować cebulą, koperkiem i ikrą sielawy.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA