Sos salsa cruda

Sos salsa cruda
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 22)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 4 średnie pomidory
  • drobno posiekane
  • ½ dużej białej cebuli
  • drobno posiekanej
  • 2 papryczki serrano lub jalapeno
  • drobno posiekane
  • ¾ szklanki świeżej natki kolendry
  • posiekanej
  • 1 szklanka wody
  • sól

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszać razem pomidory, cebulę, papryczki, kolendrę, wodę i 2½ łyżeczki soli. Można jeszcze posolić do smaku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA