Sos salsa cruda
Oceń przepis:
Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 22)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 4 średnie pomidory
- drobno posiekane
- ½ dużej białej cebuli
- drobno posiekanej
- 2 papryczki serrano lub jalapeno
- drobno posiekane
- ¾ szklanki świeżej natki kolendry
- posiekanej
- 1 szklanka wody
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać razem pomidory, cebulę, papryczki, kolendrę, wodę i 2½ łyżeczki soli. Można jeszcze posolić do smaku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W