Sałatka ze szpinaku z pomarańczowym winegretem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.42)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 500 g młodych liści szpinaku
- 1 czerwona cebula
- pokrojona na cieniutkie plasterki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj składniki winegretu, aż powstanie gładka emulsja. Dopraw solą i pieprzem. Włóż szpinak i cebulę do dużej misy i przed samym podaniem wymieszaj z winegretem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W