Rillette z łososia
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 500 g gotowanego łososia
- 375 g wędzonego łososia
- 350 g zmiękczonego masła
- szczypta estragonu
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ugotować łososia w bulionie aż będzie się rozpadał. Dokładnie posiekać wędzonego łososia. Wymieszać oba rodzaje ryby. Dodać masło i estragon, ostrożnie wymieszać. Doprawić do smaku. Schłodzić w lodówce przed podaniem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W