Rillette z łososia

Rillette z łososia
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 4.30
Seria kulinarna:
Męski weekend (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • 500 g gotowanego łososia
  • 375 g wędzonego łososia
  • 350 g zmiękczonego masła
  • szczypta estragonu
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ugotować łososia w bulionie aż będzie się rozpadał. Dokładnie posiekać wędzonego łososia. Wymieszać oba rodzaje ryby. Dodać masło i estragon, ostrożnie wymieszać. Doprawić do smaku. Schłodzić w lodówce przed podaniem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA