Pijany arbuz

Oceń przepis:
Przygotował:
Malka Kafka
- Seria kulinarna:
- Koszer macher (odc. 1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery, Napoje, Inne
Składniki:
- arbuz
- słodkie czerwone wino
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Wydrąż w arbuzie dziurę szerokości szyjki butelki. Wlej wino wkładając do arbuza szyjkę butelki. Odstaw do lodówki razem z butelką na kilkanaście godzin. Dla zwiększenia efektu można arbuza naszprycować specjalną strzykawką. Arbuza pokrój w plastry i ułóż na półmisku. Do nasączania można użyć
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W