Grillowany udziec jagnięcy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc. 9)
- Trudność:
- trudne
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
- Ilość osób:
- 6
Przygotowanie:
Rozpal ognisko z drzewa liściastego. Nie używaj drzewa iglastego, ponieważ zawiera ono żywice, które produkują dym, który nadaje potrawom bardzo nieprzyjemny posmak. Najlepiej użyć aromatycznego drewna z drzew owocowych, na przykład jabłoni czy czereśni. Pozwało, żeby drewno wypaliło się i został sam żar. Ustaw nad nim kratkę. Możesz też rozpalić grill zwykły, albo i gazowy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W