Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 1/3 szklanki dżemu morelowego
- 2 łyżki musztardy diżońskiej
- 4 kotlety wieprzowe
- 3 dymki
- drobno posiekane
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W