Dorsz z salsą brokułową

Dorsz z salsą brokułową
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Dorsza przygotuj na pergaminie, wystarczy delikatnie go skropić olejem, posolić, posypać pieprzem i usmażyć. Brokuły posiekaj bardzo drobno, dodaj, kapary, pokrojoną drobno cebulę, koperek. Z musztardy, miodu i odrobiny octu przygotuj sos i dodaj do salsy. Dokładnie wymieszaj i podaj do dorsza. Na koniec skrop danie olejem Kujawskim z bazylią i cytryną.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA