Wiśnie w glazurze
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Apetyt na Skandynawię 2 (odc. 6)
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia skandynawska
Składniki:
- 500 g wydrylowanych wiśni
- 2 łyżki miodu
- 2 laski cynamonu
- do podania: tosty, ser o wyrazistym smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozpuścić na patelni miód, dodając cynamon. Włożyć wiśnie, podgrzewać na małym ogniu przez 15 minut, by powstał syrop. Przestudzić, podawać na tostach z dodatkiem pokrojonego na kawałki sera.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W