Wakame z sosem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 49)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia tajska
Składniki:
- 3 filiżanki namoczonych i odsączonych wodorostów wakame
- 8 zblanszowanych strączków groszku
- filiżanka sezamu
- 2 łyżki octu z brązowego ryżu
- 2 łyżki tamari
- łyżka startego imbiru
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać ocet z tamari. Dodać imbir, sezam i zblanszowany groszek. Dołożyć wodorosty i dokładnie wymieszać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W