Sałatka z selera naciowego i ananasa
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.14)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki, Dania na karnawał i imprezę
Przygotowanie:
Pokroić w drobną kostkę obrane łodygi selera naciowego. Pokroić taką samą ilość świeżego ananasa, również w drobną kostkę. Wymieszać, doprawić sokiem z cytryny, tabasco, solą, pieprzem i oliwą. To prosta, bardzo odświeżająca sałatka, najlepsza kiedy ananas jest świeży.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
Sałatki, sałaty i surówki
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W