Sałatka z pietruszki z parmezanem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- różowa szalotka
- ząbek czosnku
- 3 garści liści pietruszki płaskolistnej
- parmezan
- skórka i sok z cytryny
- oliwa do smaku
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Drobno pokroić szalotkę i czosnek, wrzucić do dużej miski. Dodać pietruszkę. Wrzucić płatki parmezanu ścięte obieraczką do warzyw. Zetrzeć do miski skórkę cytrynową i wkropić sok. Skropić oliwą. Doprawić solą i pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W