Razowe grzanki w mleku kokosowym

Razowe grzanki w mleku kokosowym
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Zimowe ATELIER SMAKU (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski

Składniki:

  • kilka kromek razowego chleba na zakwasie
  • 1/2 szklanki mleka kokosowego
  • 1 szczypta przyprawy 5 smaków
  • olej do smażenia

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kromki chleba moczymy w mleku kokosowym wymieszanym ze szczyptą przyprawy 5 smaków i smażymy na oleju przez chwilę z obu stron.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA