Krem z awokado z różowym grejfrutem
Oceń przepis:
Przygotował:
Jacek Sikora
- Seria kulinarna:
- Słodki drań 2 (odc.9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Kuchnia świata:
- Kuchnia brazylijska, Kuchnia kubańska
Składniki:
- 1 duże awokado
- sok z połowy limonki
- 3 łyżki cukru trzcinowego
- 1 grejpfrut
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Obrać awokado, wypestkować i wrzucić do blendera razem z cukrem i sokiem z limonki. Zmiksować. Grejpfruta pokroić w grube plastry i obrać ze skórki i albedo. W pucharku ułożyć warstwami grejpfruta i mus z awokado. Podawać schłodzone.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia kubańska
Kuchnia brazylijska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W