Sorbet ananasowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Maryla al dente (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 1 duży dojrzały ananas
- 150 ml gęstego mleka kokosowego
- miód lub cukier do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Obierz i podziel ananasa na cząstki łatwe do zmiksowania. Zmiksuj z mlekiem kokosowym. Dosłódź do smaku. Przelej do płaskiego naczynia i wstaw do zamrażarki na 4 godziny. Podawaj jak lody.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W