Grzyby z czosnkiem
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- łyżka oliwy z oliwek
- 3 filety anchois
- 4 rozgniecione ząbki czosnku
- filiżanka pokrojonych pieczarek
- 2 łyżki mleka sojowego
- sól i pieprz
- garść natki pietruszki i grubo posiekany tymianek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Czosnek i anchois podsmażamy na oliwie. Dodajemy pieczarki i zioła. Smażymy, aż grzyby zmiękną. Wlewamy mleko sojowe i podgrzewamy całość przez 2 minuty. Przyprawiamy. Tuż przed podaniem posypujemy danie natkę pietruszki.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W