Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw
Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z grilla
Składniki:
- 2 szt. piersi z kurczaka
- 1 kg arbuza
- 100 g Kumpiaka
- 100 g kolorowych pomidorków cherry
- pęczek rzodkiewek
- 2 dojrzałe avocado
- ogórek zielony
- papryczka chilli
- sól, i cukier do smaku
- sok z cytryny,
- olej Kujawski z bazylią i cytryną
- olej Kujawski
- świeża kolendra
- świeży tymianek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Arbuza zmiksuj, pozostawiając ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z grilla
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W