Gnocchi z chorizo
Oceń przepis:
Przygotował:
Kim McCosker
- Seria kulinarna:
- 4 składniki (odc.9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Przygotowanie:
Składniki
1 mała czerwona cebula, pokrojona w kostkę
2 kiełbaski chorizo, pokrojone na cienkie plasterki
1 pojemnik gnocchi ze świeżych ziemniaków, ugotowanych i osączonych
400 g sosu Napoli
Przygotowanie
Na dużej patelni usmaż cebulę i plasterki chorizo, aż się zezłocą. Dodaj gnocchi, sos i ¼ szklanki wody. Dopraw morską solą i pieprzem. Podgrzewaj na małym ogniu ok. 10 min, aż potrawa będzie na wskroś gorąca.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia międzynarodowa
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W