Dip do frytek z batatów i ziemniaków
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 14)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka
Składniki:
- 4 łyżki majonezu
- 2 łyżki niskotłuszczowej kwaśnej śmietany
- ½ łyżeczki musztardy Dijon
- skórka otarta z cytryny
- skórka otarta z limonki
- czarny pieprz
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj wszystkie składniki. Podawaj z frytkami z batatów i z ziemniaków.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W