Dip tuńczykowo - miętowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Laura Calder
- Seria kulinarna:
- Kuchnia francuska po prostu (odc.21)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 225 g twarogu
- 1 łyżka kwaśnej śmietany lub crème fraîche
- 1 tuńczyk z puszki
- pieprz
- sok z cytryny
- duże
- posiekane liście mięty
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj twaróg ze śmietaną, aż jego konsystencja będzie gładka. Dodaj tuńczyka – delikatnie rozgnieć go widelcem. Dopraw pieprzem, sokiem z cytryny i miętą. Przełóż do miseczki. Podawaj z marchewką.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W