Dip tuńczykowo - miętowy

Dip tuńczykowo - miętowy
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszaj twaróg ze śmietaną, aż jego konsystencja będzie gładka. Dodaj tuńczyka – delikatnie rozgnieć go widelcem. Dopraw pieprzem, sokiem z cytryny i miętą. Przełóż do miseczki. Podawaj z marchewką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA