Sos daktylowo-pomarańczowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Składniki:1 filiżanka posiekanych, wypestkowanych daktyli
1 filiżanka świeżego soku pomarańczowego
1 łyżka skórki z pomarańczy
1 filiżanka jogurtu
Przygotowanie:
Daktyle zalać sokiem i gotować przez 10 minut, aż zmiękną. Ostudzić i zmiksować z jogurtem i skórką z pomarańczy.
Podawać z gotowanymi na parze warzywami albo świeżymi owocami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W