Chrupiąca kapusta

Chrupiąca kapusta
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Anjum Anand

Seria kulinarna:
Łatwa kuchnia indyjska (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Na rozgrzanym oleju uprażyć nasiona gorczycy i czarnuszki. Dodać papryczki, soczewicę i orzeszki. Smażyć jeszcze minutę, aż soczewica zmieni kolor. Dodać liście curry i kapustę, posolić. Smażyć, często mieszając, około 10 minut, aby kapusta pozostała jędrna i chrupka. Przed podaniem usunąć papryczki.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA