Aktualności
Wyniki wyszukiwania
Kwietniowo-majowe wydanie FOOD & FRIENDS już w kioskach!
W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Wraz z tym numerem redakcja magazynu bierze się za wiosenne porządki zarówno w kuchni...
Czytaj więcejOwocowy Dom - ekologiczne przetwory
Owocowy Dom to marka produkująca naturalne przetwory owocowe. Ich smak jest prawdziwy, naturalny i wyrazisty, bo w składzie produktów są jedynie certy...
Czytaj więcejOtwarcie restauracji Soul Kitchen
8 maja 2012 roku o godz. 20.00, przy ul. Noakowskiego 16, odbędzie się otwarcie nowej restauracji - Soul Kitchen.
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w maju
W najnowszym wydaniu Magazynu KUCHNIA odkryjemy różnorodne przepisy z rabarbarem. Dowiemy się więcej o zróżnicowanej kuchni Południowej Afryki, a takż...
Czytaj więcejMagazyn Wino - kolejny numer już w sprzedaży
"Magazyn Wino" to dwumiesięcznik poświęcony kulturze wina w Polsce. Istnieje od 2002 r. W każdym z numerów "Magazynu Wino" znjdziemy wiadomości ze świ...
Czytaj więcejNorweski łosoś w polskiej kuchni - konkurs gastronomiczny rozwiązany
Konkurs „Łosoś norweski w polskiej kuchni” zakończony. W finale wzięło udział 6 szkół gastronomicznych. W zmaganiach indywidualnych najlep...
Czytaj więcejRestaurant Day w Poznaniu
19 maja, w Poznaniu, rozpoczyna się Restaurant Day - restauracyjny karnawał, podczas którego, każdy, przez jeden dzień, może być szefem restauracji.
Czytaj więcejII Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka
W dniach 18 - 20 maja w Sandomierzu, już po raz drugi odbędzie się Ogólnopolski Festiwal Nieskończonych Form Mleka „Czas dobrego sera”. Wś...
Czytaj więcejŚwiat Przyszłości – Akademia Inspiracji Baltic Wood
24 maja w warszawskim showroomie Mercedesa i Grupy Nowy Styl odbędzie się konferencja „Świat Przyszłości – Akademia Inspiracji Baltic Wood...
Czytaj więcejWarszawa pełną gębą - nowy przewodnik po restauracjach
11 maja ukazała się w sprzedaży książka "Warszawa pełną gębą" - przewodnik po restauracjach 2012. kuchnia+ objęła patronat medialny nad książką.
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w czerwcu
W najnowszym wydaniu Magazynu KUCHNIA odkryjemy różnorodne przepisy z wykorzystaniem truskawek i szparagów. Poznamy ciekawe przepisy, które każdy kibi...
Czytaj więcejCzerwcowo-sierpniowe wydanie magazynu FOOD&FRIENDS już w kioskach.
W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Tematem przewodnim tego wydania jest lato, a zwłaszcza przepyszne letnie potrawy.
Czytaj więcejkuchnia+ na Warsaw Fashion Street
kuchnia+ objęła patronat medialny nad tegorocznym Warsaw Fashion Street. Impreza odbędzie się w najbliższy weekend 23-24 czerwca na Krakowskim Przedm...
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w lipcu
W najnowszym wydaniu Magazynu KUCHNIA, jak przystało na letni, lipcowy numer, przepisy na pyszne lody. Poznamy chorwacką kuchnię pod żaglami, a także...
Czytaj więcejMagazyn WINO czerwcowo-lipcowe wydanie
"Magazyn WINO" to dwumiesięcznik poświęcony kulturze wina w Polsce. Istnieje od 2002 r. W każdym z numerów "Magazynu Wino" znajdziemy wiadomości ze św...
Czytaj więcejCała Polska grilluje pstrąga!
Rusza druga edycja ogólnopolskiej akcji „Teraz Pstrąg”, która będzie zachęcać Polaków do kupowania i grillowania ekologicznie hodowanego p...
Czytaj więcejLipcowo-sierpniowe wydanie magazynu Food Service
W sprzedaży ukazało się już lipcowo-sierpniowe wydanie branżowego magazynu Food Service. W numerze tematy związane z branżą kulinarną, najważniejsze w...
Czytaj więcejZIELONY JAZDÓW czyli CSW na trawie
21 lipca 2012, swoją działalność zainaugurował Zielony Jazdów. To projekt skupiający się wokół zagadnień związanych z ekologią, zdrowym stylem życia,...
Czytaj więcej