Aktualności
Wyniki wyszukiwania
Japońskie słodycze - zaproszenie na spotkanie
14 maja w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie związane z promocją książki "Japońskie słodycze".
Czytaj więcejNoc Restauracji 2013
Jedyna w swoim rodzaju, największa w kraju i w Europie - już 24 maja w Białymstoku, Gdańsku oraz Poznaniu odbędzie się Noc Restauracji, podczas które...
Czytaj więcejSopot od kuchni
26 maja na sopockim Molo odbędzie się pierwsza edycja cyklicznego kulinarnego wydarzenia z udziałem wielu znakomitych kucharzy z całej Polski "Sopot o...
Czytaj więcej10. Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi
Tegoroczne kulinarne święto Łodzi rozpocznie się w czwartek 6 czerwca i potrwa do niedzieli 9 czerwca. Znamy już listę restauracji i kawiarni jubileus...
Czytaj więcejStreet Food Festival by Tomasz Jakubiak
Już 16 czerwca na warszawskim Wilanowie, w samo południe, rozpocznie się Street Food Festival by Tomasz Jakubiak. Zapraszamy do udziału w tym niecodzi...
Czytaj więcejRestauracja Ato Sushi podwójnym zwycięzcą 10. edycji Festiwalu Dobrego Smaku
Dobiegła końca 10., jubileuszowa edycja Festiwalu Dobrego Smaku w Łodzi, nad którym kuchnia+ objęła patronat medialny.
Czytaj więcejSpotkanie z Łukaszem Łuczajem
19 czerwca w Warszawie odbędzie się spotkanie z Łukaszem Łuczajem, autorem książki "Dzika kuchnia", która właśnie ukazała się nakładem Wydawnictwa Nas...
Czytaj więcejRocznica otwarcia showroomu marki ZAJC KUCHNIE
12 czerwca showroom marki ZAJC KUCHNIE obchodził pierwszą rocznicę otwarcia.
Czytaj więcejGOOD FOOD FEST w Warszawie
W dniach 21-23.06.2013, na terenie warszawskiej Królikarni, odbędzie się druga edycja GOOD FOOD FEST. Zapraszamy na rodzinny festiwal kulinarny skier...
Czytaj więcejLato w kuchni Pięciu Przemian
Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazało się "Lato w kuchni Pięciu Przemian". kuchnia+ jest patronem medialnym książki, pełnej przepisów na pyszne i z...
Czytaj więcejSmakując Toskanię
Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka Beth Elon pt. "Smakując Toskanię". To doskonała lektura nie tylko na wakacje, dzięki której odkryjesz...
Czytaj więcejMakaron Mamma Mia! już w Polsce
Na polskim rynku pojawił się nowy makaron - Mamma Mia! Świderki, kolanka, spaghetti, pióra, kokardki i muszelki wytwarzane w 100% z pszenicy durum zai...
Czytaj więcejSłodki jak miód, kwaśny jak cytryny
Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka "Słodki jak miód, kwaśny jak cytryny". Matthew Fort zabiera czytelników w fascynującą podróż po Sycyli...
Czytaj więcejZ działki, z lasu i takie tam
Nakładem Wydawnictwa Dwie siostry ukazała się książka "Z działki, z lasu i takie tam", autorstwa Agaty Królak. To niebanalny zbiór przepisów na domow...
Czytaj więcejPolskie sery w drodze do ideału
Nie jest tajemnicą, że polskie sery nie tylko dorównują, ale często nawet przewyższają jakością oraz walorami smakowymi znanych włoskich czy francuski...
Czytaj więcejPosmakuj design po raz drugi
kuchnia+, DOMO+ i Internity z przyjemnością zapraszają na drugie spotkanie z cyklu "Posmakuj design". Odbędzie się ono w czwartek 29 sierpnia o 19:30...
Czytaj więcej250 osób smakowało design z kuchnią+, DOMO+ i Internity
Blisko 250 osób odwiedziło w czwartek 29 sierpnia drugie spotkanie w ramach organizowanego przez kuchnię+, DOMO+ i Internity cyklu "Posmakuj design"....
Czytaj więcejFood Business Awards 2013
Organizowany po raz drugi konkurs z nagrodami Food Business Awards 2013 to wyjątkowa okazja promocji najlepszych firm i lokali gastronomicznych w Pols...
Czytaj więcej