Aktualności

Wyniki wyszukiwania

Japońskie słodycze - zaproszenie na spotkanie

14 maja w Państwowym Muzeum Etnograficznym w Warszawie odbędzie się spotkanie związane z promocją książki "Japońskie słodycze".

Czytaj więcej

Noc Restauracji 2013

Jedyna w swoim rodzaju, największa w kraju i w Europie - już 24 maja w Białymstoku, Gdańsku oraz Poznaniu odbędzie się Noc Restauracji, podczas które...

Czytaj więcej

Sopot od kuchni

26 maja na sopockim Molo odbędzie się pierwsza edycja cyklicznego kulinarnego wydarzenia z udziałem wielu znakomitych kucharzy z całej Polski "Sopot o...

Czytaj więcej

10. Festiwal Dobrego Smaku w Łodzi

Tegoroczne kulinarne święto Łodzi rozpocznie się w czwartek 6 czerwca i potrwa do niedzieli 9 czerwca. Znamy już listę restauracji i kawiarni jubileus...

Czytaj więcej

Street Food Festival by Tomasz Jakubiak

Już 16 czerwca na warszawskim Wilanowie, w samo południe, rozpocznie się Street Food Festival by Tomasz Jakubiak. Zapraszamy do udziału w tym niecodzi...

Czytaj więcej

Restauracja Ato Sushi podwójnym zwycięzcą 10. edycji Festiwalu Dobrego Smaku

Dobiegła końca 10., jubileuszowa edycja Festiwalu Dobrego Smaku w Łodzi, nad którym kuchnia+ objęła patronat medialny.

Czytaj więcej

Spotkanie z Łukaszem Łuczajem

19 czerwca w Warszawie odbędzie się spotkanie z Łukaszem Łuczajem, autorem książki "Dzika kuchnia", która właśnie ukazała się nakładem Wydawnictwa Nas...

Czytaj więcej

Rocznica otwarcia showroomu marki ZAJC KUCHNIE

12 czerwca showroom marki ZAJC KUCHNIE obchodził pierwszą rocznicę otwarcia.

Czytaj więcej

GOOD FOOD FEST w Warszawie

W dniach 21-23.06.2013, na terenie warszawskiej Królikarni, odbędzie się druga edycja GOOD FOOD FEST. Zapraszamy na rodzinny festiwal kulinarny skier...

Czytaj więcej

Lato w kuchni Pięciu Przemian

Nakładem Wydawnictwa Illuminatio ukazało się "Lato w kuchni Pięciu Przemian". kuchnia+ jest patronem medialnym książki, pełnej przepisów na pyszne i z...

Czytaj więcej

Smakując Toskanię

Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka Beth Elon pt. "Smakując Toskanię". To doskonała lektura nie tylko na wakacje, dzięki której odkryjesz...

Czytaj więcej

Makaron Mamma Mia! już w Polsce

Na polskim rynku pojawił się nowy makaron - Mamma Mia! Świderki, kolanka, spaghetti, pióra, kokardki i muszelki wytwarzane w 100% z pszenicy durum zai...

Czytaj więcej

Słodki jak miód, kwaśny jak cytryny

Nakładem Wydawnictwa Pascal ukazała się książka "Słodki jak miód, kwaśny jak cytryny". Matthew Fort zabiera czytelników w fascynującą podróż po Sycyli...

Czytaj więcej

Z działki, z lasu i takie tam

Nakładem Wydawnictwa Dwie siostry ukazała się książka "Z działki, z lasu i takie tam", autorstwa Agaty Królak. To niebanalny zbiór przepisów na domow...

Czytaj więcej

Polskie sery w drodze do ideału

Nie jest tajemnicą, że polskie sery nie tylko dorównują, ale często nawet przewyższają jakością oraz walorami smakowymi znanych włoskich czy francuski...

Czytaj więcej

Posmakuj design po raz drugi

kuchnia+, DOMO+ i Internity z przyjemnością zapraszają na drugie spotkanie z cyklu "Posmakuj design". Odbędzie się ono w czwartek 29 sierpnia o 19:30...

Czytaj więcej

250 osób smakowało design z kuchnią+, DOMO+ i Internity

Blisko 250 osób odwiedziło w czwartek 29 sierpnia drugie spotkanie w ramach organizowanego przez kuchnię+, DOMO+ i Internity cyklu "Posmakuj design"....

Czytaj więcej

Food Business Awards 2013

Organizowany po raz drugi konkurs z nagrodami Food Business Awards 2013 to wyjątkowa okazja promocji najlepszych firm i lokali gastronomicznych w Pols...

Czytaj więcej
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA