Aktualności
Wyniki wyszukiwania
VI Ogólnopolski Festwial Dobrego Smaku w Poznaniu
Tomek Jakubiak, Grzegorz Łapanowski, Maryla Musidłowska – gwiazdy programów kuchni+ spotkają się z publicznością podczas „VI Ogólnopolskie...
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w sierpniu
W sierpniowym wydaniu Magazynu KUCHNIA dowiemy się z czym najlepiej smakują jagody, agrest i wiśnie. Poznamy przepisy z kuchni kurpiowskiej oraz przep...
Czytaj więcejSeria "Anthony Bourdain: bez rezerwacji" po raz kolejny nominowana do nagrody EMMY
Seria dokumentalna „Anthony Bourdain: Bez rezerwacji”, która emitowana jest również na antenie kuchni+, została ponownie nominowana w tym...
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA we wrześniu
Z wrześniowego wydania Magazynu KUCHNIA dowiemy się jak najlepiej wykorzystać w potrawach najlepsze o tej porze roku pomidory, a także śliwki. Zobaczy...
Czytaj więcejWielkie wina Piemontu: Barolo & Friends
10 września br. w eleganckich wnętrzach warszawskiego hotelu MaMaison Bristol zagości to, co Piemont ma najlepszego do zaoferowania miłośnikom dobrej...
Czytaj więcej3rd Food & Drink Festival w Lublinie
13 i 14 września, podczas 3rd Food & Drink Festival, w Lublinie będzie gościł Bruno Goussault – największy autorytet sous vide, który podczas wy...
Czytaj więcejX Food Business Forum – Forum Rynku Gastronomicznego
27 września 2012 w hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja Forum Rynku Gastronomicznego. Jest to jedno z bardziej presti...
Czytaj więcejMiędzynarodowa Olimpiada Kulinarna w Erfurcie
W dniach 5 - 10 października odbędzie się jedno z najbardziej prestiżowych wydarzeń kulinarnych na świecie - Międzynarodowa Olimpiada Kulinarna w Erfu...
Czytaj więcejWrześniowo-październikowe wydanie magazynu FOOD & FRIENDS
W sprzedaży ukazał się kolejny numer magazynu FOOD & FRIENDS. Tematem przewodnim tego wydania są jesienne dary natury, z których można przyrządzić p...
Czytaj więcejThe Big Chair Project
Fundacja charytatywna The Better Food Foundation założona przez Jamiego Olivera, aby pomagać bezrobotnej młodzieży z nizin społecznych w przygotowaniu...
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w październiku
W październikowym wydania Magazynu KUCHNIA rozpoczął się sezon na gruszki. Jamie Oliver zdradzi przepisy na jesienne menu. Dowiemy się więcej na temat...
Czytaj więcejMonin Cup
MONIN CUP to konkurs dla młodych profesjonalnych barmanów, którzy będą rywalizować w tworzeniu najlepszych receptur cocktaili przygotowanych w oparciu...
Czytaj więcejStudio Rygalik zaprasza na Urodzinowe Design Aperitivo
Urodzinowe Design Aperitivo odbędzie się 19.10 w łódzkiej pracowni Studio Rygalik przy ul. Częstochowskiej 19, start o 20.00. kuchnia+ objęła wydarzen...
Czytaj więcejGrand Prix Magazynu WINO
W środę 7 listopada w Reducie Banku Polskiego odbędzie się uroczysta gala Grand Prix Magazynu WINO, na której prezentowane będą wina od najlepszych pr...
Czytaj więcejMagazyn KUCHNIA w listopadzie
W listopadowym wydaniu Magazynu KUCHNIA rozpoczął się sezon na dynię i przepyszne potrawy, które można z niej przyrządzić. Dowiemy się więcej na temat...
Czytaj więcejGOOD FOOD FEST 2012 - rodzinny festiwal kulinarny
W dniach 17 - 18 listopada w Forcie Sokolnickiego, przy ul. Czarnieckiego 51 w Warszawie odbędzie się pierwszy rodzinny festiwal kulinarny Good Food F...
Czytaj więcejGrzyby! Kulinarna Akcja Bezpośrednia!
Warszawskie convivium Slow Food organizuje w sobotę 24 listopada jesienną edycję Kulinarnej Akcji Bezpośredniej, której bohaterem będą grzyby. Spotkan...
Czytaj więcejWykwintna kuchnia polska - nowa książka kulinarna
„Wykwintna kuchnia polska” to wyjątkowy album kulinarny zawierający przepisy najlepszych artystów kuchni polskiej od Wojciecha Modesta Ama...
Czytaj więcej