Trójkolorowa jajecznica z pesto
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ekspres Ainsleya dla smakoszy
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Przygotowanie:
Do blendera włożyć listki bazylii, pokrojony ząbek czosnku, orzeszki piniowe i parmezan. Włączyć blender, po chwili wlać oliwę. Przyprawić solą do smaku. Na rozgrzanej patelni stopić masło, wbić jajka. Poczekać, aż białka się zetną i delikatnie wymieszać. Dołożyć pesto, wymieszać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia włoska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W