Krem paprykowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 4)
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 1 papryka czerwona
- 4 łyżki majonezu
- 4 łyżki serka śmietanowego
- kilka kropli sosu tabasco
- 1 łyżka miodu
- sok z cytryny
- czarny pieprz
- olej Kujawski 3 ziarna
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Paprykę opal nad palnikiem gazowym lub upiecz ją w piekarniku, obierz ze skóry i zmiksuj. Majonez połącz z serkiem dodaj zmiksowaną paprykę, sok z cytryny, miód i pieprz. Kotleciki podawaj z zielonymi listkami z ogródka, kremem paprykowym.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W