Pasta z młodego Jaśka
Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
Składniki:
- 500 g fasoli Jaś
- 3 szt. cebuli szalotki
- olej Kujawski z czosnkiem
- natka pietruszki
- kminek mielony
- sól
- pieprz czarny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Fasolę namocz i ugotuj w wodzie do miękkości z dodatkiem kminku. Cebulę szalotkę przesmaż na oleju na złoty kolor, dodaj ugotowaną fasolę...
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W