Tapenada
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 10)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie, Sosy, kremy, pasty, Dania na karnawał i imprezę
Przygotowanie:
Składniki:1 szklanka wypestkowanych oliwek Kalamata
1 łyżka kaparów
1 pokrojony ząbek czosnku
skórka starta z połowy cytryny
3 anchois
¼ szklanki oliwy
Przygotowanie:
Wszystkie składniki umieścić w robocie kuchennym. Zmiksować na gładką masę. Dla uzyskania luźniejszej konsystencji dodać więcej oliwy. Ilość składników można dostosować do upodobań smakowych.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania na karnawał i imprezę
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W