Musztardowy dressing na nerkowcach
Oceń przepis:
Przygotował:
Annabel Langbein
- Seria kulinarna:
- Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- ½ szklanki uprażonych, solonych orzechów nerkowca
- 1 łyżka musztardy gruboziarnistej
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1 łyżeczka miodu
- ½ łyżeczki soli
- około ½ szklanki wody, do rozcieńczenia
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki umieść w robocie kuchennym i zmiksuj na gładki sos. Dodaj więcej wody, jeśli to konieczne do uzyskania pożądanej konsystencji. Przechowuj do dwóch tygodni w słoiku w lodówce.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W