Remolada
Oceń przepis:
Przygotował:
Agnieszka Kręglicka
- Seria kulinarna:
- Para w kuchni (odc.24)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia francuska
Składniki:
- 1 szklanka majonezu (najlepiej domowego)
- 1 obrana gałązka selera naciowego
- 1 mała cebula
- 1 ząbek czosnku
- 1 łyżka kaparów
- 1 łyżka natki pietruszki
- 1/2 łyżki musztardy z ziarnami gorczycy
- sos Tabasco
- pieprz
- ewentualnie sok z cytryny
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie dodatki drobniutko posiekać, dodać przyprawy i wymieszać z majonezem. Odstawić, schłodzić, żeby się przegryzło.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W