Remolada
Oceń przepis:
54 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.24)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Składniki:

  • 1 szklanka majonezu (najlepiej domowego)
  • 1 obrana gałązka selera naciowego
  • 1 mała cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka kaparów
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 1/2 łyżki musztardy z ziarnami gorczycy
  • sos Tabasco
  • pieprz
  • ewentualnie sok z cytryny

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wszystkie dodatki drobniutko posiekać, dodać przyprawy i wymieszać z majonezem. Odstawić, schłodzić, żeby się przegryzło.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA