Stek z sałatką z cebuli
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.13)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Składniki:
- 360-gramowy stek z wołowiny
- biała cebula
- czerwona cebula
- 2 łyżki kwaśnej śmietany lub creme fraiche
- cytryna
- musztarda dijońska
- oliwa z oliwek
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Grillujemy przez 6 minut z każdej strony. Odstawiamy na 5 minut.
Cebule szatkujemy bardzo cienko. Dodajemy śmietanę, musztardę, sok z połowy cytryny, sól i pieprz. Skrapiamy oliwą i podajemy.
Cebule szatkujemy bardzo cienko. Dodajemy śmietanę, musztardę, sok z połowy cytryny, sól i pieprz. Skrapiamy oliwą i podajemy.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W