Sarnia wątróbka z wędzonym boczkiem i ziemniaczanym purée

Sarnia wątróbka z wędzonym boczkiem i ziemniaczanym purée
Oceń przepis:
17 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Przepisy z Niebiańskiej kuchni (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia brytyjska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Oczyść wątróbkę z błon i pokrój w plastry. Każdy z nich obtocz w mące i krótko smaż na patelni, żeby nie zrobiła się zbyt twarda. Podawaj z podsmażonym wędzonym boczkiem, ziemniaczanym purée i sosem cebulowym.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA