Rzodkiew z serkiem ricotta

Rzodkiew z serkiem ricotta
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia koszerna

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Serek wymieszaj z pieprzem i kaparami. Obierz rzodkiew i wystrugaj obieraczką do jarzyn wzdłuż na długie wstęgi. Zwiń rzodkiew w rulonik, wciśnij w niego wyciskarką do kremów serek. Podawaj z grzankami z białego pieczywa.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA