Rozgrzewająca kasza gryczana

Rozgrzewająca kasza gryczana
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
ATELIER SMAKU (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Do garnka z rozgrzanym olejem wrzucamy kaszę gryczaną z pestkami dyni i orzechami pistacjowymi i prażymy przez kilka minut. Wlewamy wodę, dorzucamy soczewicę i grzyby oraz resztę przypraw. Mieszamy, przykrywamy i zostawiamy na małym ogniu aż kasza wchłonie wodę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA