Polska surówka z kalafiora
Oceń przepis:
Przygotował:
Marta Dymek
- Seria kulinarna:
- Zielona rewolucja Marty Dymek 3 (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia polska
Składniki:
- ½ kalafiora
- 2 ogórki kiszone
- 1 - 2 ząbki czosnku
- ½ pęczka koperku
- ¼ pęczka szczypiorku
- 1 - 2 łyżki soku z cytryny
- 2 - 3 łyżki oleju z lnianki
- sól
- czarny pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kalafior zetrzeć na tarce.
Ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, a koperek, szczypiorek i czosnek drobniutko posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do dużej miski i dokładnie wymieszać.
Ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, a koperek, szczypiorek i czosnek drobniutko posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do dużej miski i dokładnie wymieszać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia polska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W