Polska surówka z kalafiora

Surówka z kalafiora
Oceń przepis:
50 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Marta Dymek

Seria kulinarna:
Zielona rewolucja Marty Dymek 3 (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kalafior zetrzeć na tarce.
Ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę, a koperek, szczypiorek i czosnek drobniutko posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do dużej miski i dokładnie wymieszać.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA